Loading

Zapraszamy już od godziny 8.00 na bieszczadzkie śniadanie, podawane w formie szwedzkiego stołu. U nas spróbujesz prawdziwych specjałów  Wilczej Jamy - domowych wędlin, pasztetów z dziczyzny, ale także białego sera wyrabianego w Wilczej Jamie

Wegetarianie również znajdą coś dla siebie – np. wybór serów, rolada szpinakowa, pasztet z cieciorki czy pesto z czosnku niedźwiedziego i pokrzywy zachwycą każdego!

Dania gorące z karty wydajemy codziennie – w sezonie turystycznym (maj – październik) od godziny 12.00 do 20.00, a w miesiącach zimowych (listopad – kwiecień) – od godziny 12.00 do 19.00.

Nasze MENU zmieniamy dynamicznie – w zależności od pory roku i dostępności świeżych produktów.  

Specjalności Wilczej Jamy:

  • Carpaccio z sarny
  • Zupa grzybowa
  • Smażony pstrąg prosto z naszego stawu
  • Pieczeń z dzika lub jelenia
  • Pierogi

Ponieważ wszystkie dania przygotowujemy ze świeżych składników, prosimy o cierpliwość w oczekiwaniu na posiłek (zwłaszcza w turystycznie gorącym sezonie). Staramy się korzystać z produktów regionalnych, sezonowych, tych najwyższej jakości - samodzielnie przygotowujemy wszystkie przetwory, marynaty i sosy.

Menu

Menu w karczmie może się nieznacznie różnić od umieszczonego na stronie