Zapraszamy już od godziny 8.00 na bieszczadzkie śniadanie, podawane w formie szwedzkiego stołu. U nas spróbujesz prawdziwych specjałów Wilczej Jamy - domowych wędlin, pasztetów z dziczyzny, ale także białego sera wyrabianego w Wilczej Jamie
Wegetarianie również znajdą coś dla siebie – np. wybór serów, rolada szpinakowa, pasztet z cieciorki czy pesto z czosnku niedźwiedziego i pokrzywy zachwycą każdego!
Dania gorące z karty wydajemy codziennie – w sezonie turystycznym (maj – październik) od godziny 12.00 do 20.00, a w miesiącach zimowych (listopad – kwiecień) – od godziny 12.00 do 19.00.
Nasze MENU zmieniamy dynamicznie – w zależności od pory roku i dostępności świeżych produktów.
Specjalności Wilczej Jamy:
- Carpaccio z sarny
- Zupa grzybowa
- Smażony pstrąg prosto z naszego stawu
- Pieczeń z dzika lub jelenia
- Pierogi
Ponieważ wszystkie dania przygotowujemy ze świeżych składników, prosimy o cierpliwość w oczekiwaniu na posiłek (zwłaszcza w turystycznie gorącym sezonie). Staramy się korzystać z produktów regionalnych, sezonowych, tych najwyższej jakości - samodzielnie przygotowujemy wszystkie przetwory, marynaty i sosy.
Menu w karczmie może się nieznacznie różnić od umieszczonego na stronie